Vyno katalogas
-
De Muller SOLIMAR Blanco Tarragona DO
James Suckling 90 (2017)Puikus vasariškas Macabeo, Moscatel de Alejandria ir Chardonnay kupažas. Sužinoti daugiau8,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Muller MAS DE VALLS Brut Tarragona DO
Vynai.com 8915 mėnesių "tradiciniu metodu" butelyje brandintas putojantis vynas. Briutas - harmonijos mėgėjams. Visi De Muller vynai gaminami tik iš nuosavuose vynuogynuose užaugintų vynuogių - Chardonnay (mažiausiai 50%), Macabeo ir Parellada.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Avanzi BELLERIVE Chiaretto Garda Classico DOC
Vynai.com 88 (2014)Puikus vasaros vynas Chiaretto Bellerive Garda Classico gaminamas iš juodųjų vynuogių, atskiriant žieveles ir misą beveik iš karto po suspaudimo, vos tik tik jai įgavus rožinę spalvą.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
LLOPART Brut Reserva Corpinnat
Vynai.com 91 (2017), 90 (2016), Wine Spectator 90 (2016), R. Parker 89+ (2016), 89 (2015), Vinous 91 (2015), Guía Peñin 89 (2014), Gourmets guide 93 (2013)Žymios vyninės LLOPART prestižinis CORPINNAT putojantis vynas iš rankomis skintų ekologiškų vynuogių, išaugintų Can Llopart de Subirats vynuogyne, brandintas ne mažiau nei 18 mėnesių.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Cava GRAN DUCAY Brut Nature
Klasikinis ispaniškas putojantis vynas Cava, pagamintas tradiciniu šampano gamybos būdu, mažiausiai 9 mėnesius brandintas buteliuose. Cava GRAN DUCAY — oficialus Vuelta A Espana lenktynių rėmėjas.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PASSO DEL SUD Appassimento Edizione
Vynas gaminamas iš rankomis skinto, 5 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Sužinoti daugiau14,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PASSO DEL SUD Appassimento
Vynas gaminamas iš rankomis skinto, 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.