Vyno katalogas
-
Paladin Millesimato Rosé Brut Prosseco DOC
Šis Paladin Prosecco Rosè Millesimato - ilgai lauktas itališkas praeitų metų gaminys - Prosecco Rosè. Puikiai tinka kaip aperityvas, taip pat su visais žuvies patiekalais.
Sužinoti daugiau 15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
VILLA MONDI Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC
Klasikinis Ripasso vynas iš Marano di Valpolicella kalvų vynuogynų. Ypač geras kokybės ir kainos santykis.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Paladin Prosecco Millesimato Extra dry
90 taškų - James Suckling Sakura Wine Award Japan - dvigubas aukso medalis (2020) Proseccos Masters - Sidabro medalis (2019) CSWWC Tom Stevenson - aukso medalis (2018) Selection Mondiales de Vins Canada - aukso medalis (2015)Šis Paladin Prosecco Extra Dry yra puikus vynas aperityvui, taip pat idealiai tinkantis su žuvies užkandžiais ir jūros gėrybių risotto.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
VILLA MONDI Amarone della Valpolicella Classico DOCG
Klasikinis Amarone vynas iš rinktinių Marano di Valpolicella kalvų vynuogynų, augančių 200-350 m. virš jūros lygio.
Sužinoti daugiau30,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Paladin Prosecco Millesimato Extra dry Magnum
90 taškų - James Suckling Sakura Wine Award Japan - dvigubas aukso medalis (2020) Proseccos Masters - Sidabro medalis (2019) CSWWC Tom Stevenson - aukso medalis (2018) Selection Mondiales de Vins Canada - aukso medalis (2015)Šis Paladin Prosecco Extra Dry yra puikus vynas aperityvui, taip pat idealiai tinkantis su žuvies užkandžiais ir jūros gėrybių risotto.
Sužinoti daugiau32,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO Barbera D’Asti DOCG
4 mėn. brandinamas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.