Vyno katalogas
-
Parusso Langhe Bianco DOC
Gaivus ir aromatingas, švelnios rūgšties.
Sužinoti daugiau23,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Pierre Sparr RIESLING Grande Réserve AOC Alsace
Wine & Spirits 87, 2013 International Wine Challenge - bronzos medalis, 2013 Concours de Paris - aukso medalis, 2013, 2014 Concours des Grands Vins de France - aukso medalisGurkštelėję pajusite, kad tai sultingas, gausybę mineralų ir aromatų turintis vynas su prinokusių vaisių rūgštimi, daugybe ekstraktų ir tinkamu alkoholio kiekiu. Be to, ilgai juntamas prieskonių poskonis.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS KERNER Halbtrocken
Rūšinis pusiau sausas baltasis vynas. Vaisiškas gaivaus persikų, arbūzo ir meliono aromato vynas gerai dera prie gaivių salotų, šviesios mėsos patiekalų, švelnių sūrių ir deserto patiekalų.
Sužinoti daugiau9,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS RIESLING Verrenberger Goldberg
Rūšinis sausas baltasis vynas. Vaisiškas gaivaus persikų, greipfrutų ir obuolių aromato vynas gerai dera prie žuvies, šviesios mėsos ir daržovių patiekalų.
Sužinoti daugiau10,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS WEISSBURGUNDER Halbtrocken
Rūšinis pusiau sausas baltasis vynas. Weissburgunder rūšis dar žinoma kaip Pinot Blanc. Elegantiško gaivaus skonio vynas gerai dera prie žuvies ir veršienos patiekalų.
Sužinoti daugiau10,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Dolcetto d’Alba Piani Noce DOC
Vaisiškas ir aromatingas, švelnių taninų ir subalansuoto rūgštingumo. Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
LAMBRUSCO MONTERICCO DOC BIO FERRARINI
Sausas raudonas Lambrusco vynas.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Langhe Nebbiolo D’Alba Monforte DOC
Sausas raudonas italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau22,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Barbera d'Alba Ornati Monforte Superiore DOC
Sausas raudonas Italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau20,00 €Laikinai prekės nebeturime.