Vyno katalogas
-
DONELLI putojančios baltųjų vynuogių sultys
Nealkoholiniai gėrimaiNV / 750 ml Baltas vynas / Putojantis / Pusiau saldus / Nealkoholinis Vynuogės: Trebbiano (Ugni Blanc), SangioveseIdeali pamaina nealkoholiniam vynui!
Sužinoti daugiau6,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DONELLI putojančios raudonųjų vynuogių sultys
Nealkoholiniai gėrimaiNV / 750 ml Baltas vynas / Putojantis / Pusiau saldus / Nealkoholinis Vynuogės: Trebbiano (Ugni Blanc), Malvasia NeraIdeali pamaina nealkoholiniam vynui!
Sužinoti daugiau6,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
TREBOLÉ Moscatel + Sauvignon Blanc
Lengvas ir gaivaus skonio vynas pagamintas iš centrinės Ispanijos dalyje užaugintų Moscatel ir Sauvignon blanc vynuogių.
Sužinoti daugiau7,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Avanzi BELLERIVE Chiaretto Garda Classico DOC
Vynai.com 88 (2014)Puikus vasaros vynas Chiaretto Bellerive Garda Classico gaminamas iš juodųjų vynuogių, atskiriant žieveles ir misą beveik iš karto po suspaudimo, vos tik tik jai įgavus rožinę spalvą.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CASTALVECCHI Madonnino Chianti Classico DOCG
R. Parker 92 (2016), Gilbert & Gaillard - aukso medalis (2016), Falstaff Wine Trophy 92 (2016)Elegancija, charakteris ir visas Sangiovese potencialas vienoje taurėje.
Sužinoti daugiau54,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Jean Marc Brocard Chablis Grand Vin de Bourgogne
Baltasis sausas vynas, derinamas su keptomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, paukštiena.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.