Vyno katalogas
-
CHÂTEAU DE PARENCHÈRE CUVEE RAPHAËL Bordeaux Supérieur Rouge AOC
Decanter - sidabro medalis 93 (2017), 91 geriausias apeliacijoje (2014), Gilbert & Gaillard - aukso medalis (2017, 2016, 2015), Wine Enthusiast 90 (2018, 2014, 2012), Concours de Bordeaux - aukso medalis (2019, 2010) James Suckling 92 (2016), Concours des Vignerons Indépendants - aukso medalis (2014, 2013), Decanter World Wine Awards - bronzos medalis (2014,2011), Concours Général Agricole de Paris - aukso medalis (2012), Vynai.com 90 (2010), Concours Mondial de Bruxelles - aukso medalis (2011), didysis aukso medalis (2010),Cuvée Raphaël – ąžuole brandintas Bordeaux vynas. Šis vynas gaminamas iš atrinktų geriausių vynuogyno vaisių, augančių ant senesnių nei 40 metų vynmedžių. Nuo vynmedžių nuskinamas itin mažas uogų... Sužinoti daugiau
18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CASTALVECCHI Solana Toscana IGP
Duoklė kokybei - Solana gaminamas tik geriausio derliaus metais.
Sužinoti daugiau63,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Paladin Salbanello
94 -The Best Italian Wines guide by Luca Maroni (2018-2019) Rodeo Uncorked, Texas - bronzos medalis (2017)Šis Paladin Salbanello vynas yra gaivaus kvapo su intensyviomis serbentų ir aviečių natomis.Sužinoti daugiau
13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
TRUMPETER RUTINI Wines Malbec
Trimitininkas (Trumpeter ispanų kalba – trimitininkas) Malbec iš Mendonza Argentinoje.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DONNAFUGATA Sedàra Sicilia DOC
Vynuogės: Nero d'Avola su Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon ir šiek tiek kitų.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Hubert Brochard VIEILLES VIGNES Sancerre Blanc AOC
Idealiai tinka prie žuvies, keptos grilyje ir kitų sudėtingesnių patiekalų.
Sužinoti daugiau35,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.