Vyno katalogas
-
LAMBRUSCO MONTERICCO DOC BIO FERRARINI
Sausas raudonas Lambrusco vynas.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
REGGIANO LAMBRUSCO DOC SECCO
Tipiškas klasikinis raudonas sausas, lengvai putojantis Lambrusco vynas iš Emilia Romagna regiono.
Sužinoti daugiau8,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Barbera d'Alba Ornati Monforte Superiore DOC
Sausas raudonas Italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau20,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
LAMBRUSCO SORBARA DOC SECCO MEDICI
Tipiškas klasikinis raudonas sausas, lengvai putojantis Lambrusco vynas iš Emilia Romagna regiono.
Sužinoti daugiau9,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco L’UETTA Fiano Puglia IGP
Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2021,2020, 2018, 2017, 2016), Luca Maroni 97 (2022), 98 (2021), 97 (2020, 2019, 2017), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2018), Mundus Vini - aukso medalis (2019, 2017, 2016)Labai solidus aukščiausio lygio pietų Italijos baltasis vynas. Intensyvus gėlių, akacijų, medaus ir įvairių vaisių aromatas ir skonis.
Vivino reitingas 4,0.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Avanzi BELLERIVE Chiaretto Garda Classico DOC
Vynai.com 88 (2014)Puikus vasaros vynas Chiaretto Bellerive Garda Classico gaminamas iš juodųjų vynuogių, atskiriant žieveles ir misą beveik iš karto po suspaudimo, vos tik tik jai įgavus rožinę spalvą.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Villa Mottura Fiano Salento IGT
Vynas puikiai tiks prie jūros gėrybių, pastos, ryžių ir minkštų sūrių.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
VILLA MOTTURA Primitivo Salento Rosato DOC
Puikiai tinka prie vakarienės ar konkrečiai su jūros gėrybėmis. Rekomenduojame patiekti atšaldytą iki 10-12 °C. Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Cristo di Campobello C'D'C Rosato Terre Siciliane DOC
Cristo di Campobello C'D'C' Rosato Terre Siciliane DOC gaivus, lengvas, elegantiškas, vidutiniškos rūgšties, subalansuoto kūno, su ilgai išliekančiu poskoniu vynas. .
13,00 €Laikinai prekės nebeturime.