Vyno katalogas
-
HORGELUS Le Bal Des Papillions Côtes de Gascogne IGP
Intensyvaus tropinių vaisių aromato ir skonio lengvas pusiau saldus vynas.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO GAVI Fossili DOCG
2022 Decanter World Wine Awards - SIDABTO MEDALIS (2021), 2021 Wine Enthusiast - 89 (2021), Wine Enthusiast - 88 (2015)Lengvas, ypač kvapnus, išraiškingas.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
ARTHUR METZ Gewürztraminer Alsace AOP
Intensyvaus gėlių aromato, aiškiai jaučiami rožių, saldžių prieskonių niuansai; ilgai išliekantis, salsvas gėlių poskonis.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
LLOPART Brut Reserva Corpinnat
Vynai.com 91 (2017), 90 (2016), Wine Spectator 90 (2016), R. Parker 89+ (2016), 89 (2015), Vinous 91 (2015), Guía Peñin 89 (2014), Gourmets guide 93 (2013)Žymios vyninės LLOPART prestižinis CORPINNAT putojantis vynas iš rankomis skintų ekologiškų vynuogių, išaugintų Can Llopart de Subirats vynuogyne, brandintas ne mažiau nei 18 mėnesių.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Avanzi BELLERIVE Chiaretto Garda Classico DOC
Vynai.com 88 (2014)Puikus vasaros vynas Chiaretto Bellerive Garda Classico gaminamas iš juodųjų vynuogių, atskiriant žieveles ir misą beveik iš karto po suspaudimo, vos tik tik jai įgavus rožinę spalvą.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Muller AUREO 1954 Dulce Añejo Tarragona DO
2016 Lietuvos vyno čempionatas - aukso medalis, 2016 Gilbert&Gaillard - aukso medalis, R. Parker 94, Guia Peñin 94, Vynai.com 93, 2015 International Wine Guide - aukso medalisSkystas "Auksas" (aureo reikšmė lotyniškai). Išskirtinio saldumo vynas, ilgai brandintas ąžuolo statinėse Solera metodu, kai vynas pilstomas iš statinių laikomų 2... Sužinoti daugiau
23,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CITRA Sistina – Pecorino Terre di Chieti IGT
Sistina – Pecorino Terre di Chieti IGT baltas vynas gaminamas iš Pecorino vynuogių veislės, kuri auga Abruco regione, vidurio Italijoje.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.