Vyno katalogas
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Frizzante Verdejo VdlT
Silpnai putojantis įspūdingo aromato ir gaivaus salsvo skonio lengvas vynas iš Verdejo vynuogių. Tokio skonio mėgėjams - puikus pasirinkimas vasarai.
Sužinoti daugiau6,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Rosé Frizzante Tempranillo VdlT
Bacchus - aukso medalis (2012), Concours Mondial de Bruxelles - sidabro medalis (2012)Intensyvios aviečių spalvos putojantis rožinis pusiau saldus rūšinis vynas. Užuodžiamos vaisių natos, braškių uogienė, itin gaivus kvapas.
Sužinoti daugiau6,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Viura Rueda DO
Jaunas vynas, pagamintas iš Verdejo ir Viura rūšių vynuogių.
Sužinoti daugiau5,60 €Laikinai prekės nebeturime.
-
ARTHUR METZ Gewürztraminer Vieilles Vignes Alsace AOP
Puikiai subalansuotas, intensyvaus skonio vynas, poskonyje lengvai salsteli.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
ARTHUR METZ Gewürztraminer Alsace AOP
Intensyvaus gėlių aromato, aiškiai jaučiami rožių, saldžių prieskonių niuansai; ilgai išliekantis, salsvas gėlių poskonis.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
ARTHUR METZ Riesling Alasace AOP
2013 Concours General Agricole Paris - aukso medalis, 2013 Concours des Vins d'Alsace de Colmar - aukso medalisCitrusinių vaisių aromato, jaučiami mineralų niuansai. Lengvo skonio baltasis vynas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DELAS Les Reinages Gigondas AOC
Šio vyno pagaminama tik 20000 butelių per metus.
Sužinoti daugiau31,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DELAS Chateauneuf-du-Pape Haute Pierre Rouge AOC
Robert Parker 92 (2018), James Suckling 92 (2015)Šio vyno pagaminama tik 15000 vnt. per metus.
Sužinoti daugiau44,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PASSO DEL SUD Appassimento
Vynas gaminamas iš rankomis skinto, 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PASSO DEL SUD Appassimento Edizione
Vynas gaminamas iš rankomis skinto, 5 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Sužinoti daugiau14,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.