Vyno katalogas
-
De Muller AUREO 1954 Dulce Añejo Tarragona DO
2016 Lietuvos vyno čempionatas - aukso medalis, 2016 Gilbert&Gaillard - aukso medalis, R. Parker 94, Guia Peñin 94, Vynai.com 93, 2015 International Wine Guide - aukso medalisSkystas "Auksas" (aureo reikšmė lotyniškai). Išskirtinio saldumo vynas, ilgai brandintas ąžuolo statinėse Solera metodu, kai vynas pilstomas iš statinių laikomų 2... Sužinoti daugiau
23,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Falesco VITIANO Bianco Umbria IGP
Luca Maroni 90 (2019)Intensyvaus tropinių vaisių aromato ir solidaus bei švelnaus skonio baltas vynas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Falesco VITIANO Rosso Umbria IGP
Luca Maroni 95 (2019, 2018), Luca Gardini 94 (2018), James Suckling 91 (2018, 2016, 2014), Guida essenziale ai vini d'Italia 91 (2015), The Wine Advocate (R. Parker) 89 (2009), 93 (2003),Geriausiai pasaulyje perkamas (Best seller) Falesco vyninės vynas. Tai įvairiapusis, gan naujoviško stiliaus raudonąsis vynas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Muller SYRAH Tinto Roble Tarragona DO
2014, 2013 D.O. Tarragona Apdovanojimai - Sidabro medalis. Geriausias raudonas Tarragona vynas.Trumpai brandintas naujose ąžuolo statinėse, ypatingo aromato bei itin delikataus skonio vynas.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco L’UETTA Fiano Puglia IGP
Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2021,2020, 2018, 2017, 2016), Luca Maroni 97 (2022), 98 (2021), 97 (2020, 2019, 2017), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2018), Mundus Vini - aukso medalis (2019, 2017, 2016)Labai solidus aukščiausio lygio pietų Italijos baltasis vynas. Intensyvus gėlių, akacijų, medaus ir įvairių vaisių aromatas ir skonis.
Vivino reitingas 4,0.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.