Vyno katalogas
-
Paladin Refosco
91 -The Best Italian Wines guide by Luca Maroni (2018) 3 vieta - Rosoni Vinetia Guide (2017) 3 vieta - Viti Vitae Guide (AIS) (2016)Refosco yra viena iš seniausių Veneto regionui būdingų vynuogių veislių. Kvapnus, švelnus, elegantiškas, pasižymintis aštrių pipirų, mėlynių ir gervuogių kvapais.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto PUCELA VdlT Castilla y León
Nuostabios rubino raudonumo spalvos, stulbinamo gilaus raudonų vaisių skonio vynas pagamintas iš Tempranillo (80%) ir Cabernet Sauvignon (20%) vynuogių.
Sužinoti daugiau5,75 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Tinto Joven Tempranillo VdlT
Jaunas, ąžuole nebrandintas vynas iš Tempranillo vynuogių.
Sužinoti daugiau5,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Bodegas San Valero CASTILLO DUCAY Crianza Cariñena DO
Raudonas, brandintas ąžuole vynas, pagamintas iš geriausių "akmeninių" Monte Ducay vynuogyno vynuogių veislių.
Sužinoti daugiau7,70 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DONNAFUGATA Sedàra Sicilia DOC
Vynuogės: Nero d'Avola su Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon ir šiek tiek kitų.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
MARQUÉS DE RISCAL Reserva Rioja DOC
James Suckling 93 (2012), 92 (2011, 2010), Decanter Asia Wine Awards - bronza (2011), Decanter World Wine Awards - bronza (2009)MARQUÉS DE RISCAL Reserva - vienas iš populiariausių ir žinomiausių Rioja regiono vynų pasaulyje. Vynas 25 mėnesius brandinamas amerikietiško ąžuolo statinėse, o vėliau dar 12 mėnesių butelyje.
Sužinoti daugiau24,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PROTOS ROBLE Ribera del Duero DO
Mundus Vini - aukso medalis (2011), Concours Mondial de Bruxelles - aukso medalis (2010), International Wine Challenge - sidabro medalis (2011), Decanter - sidabro medalis (2011)Raudonųjų uogų aromatas, jaučiami vanilės niuansai, švelnus ir elegantiškas raudonųjų uogų skonis, ilgas poskonis.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BARDOS Romántica Crianza DO
R. Parker (Wine Advocate) 90 (2016), Guía Peñin 90 (2015)Puikios struktūros, pilno kūno, glotnus ir elegantiškas, su švelniais taninais.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.