Vyno katalogas
-
Cantina Mesa Rosa Grande Carignano del Sulcis DOC
I migliori vini italiani - 90 taškų (2017)Mesa Rosa Grande - švelnus, ramus, kvapnus, gaivios rūgšties, elegantiško kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Cantina Mesa Brama Syrah Valli di Porto Pino IGT
The winehunter - aukso medalis (2017) I vini di veronelli - 91 taškai (2016) I vini di veronelli - 92 taškai (2018) I migliori vini italiani di Luca Maroni - 91 taškai (2016) James Suckling - 93 taškai (2015, 2016) James SUckling - 92 taškai (2018)Mesa Brama - daugiabriaunis, kompleksiškas, išraiškingas, intensyvių taninų, pilno kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas.
Sužinoti daugiau20,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Cantina Mesa Primo Scuro Cannonau di Sardegna DOC
Mesa Primo Scuro Cannonau - šiltas, struktūriškas, elegantiškas, kvapnus, šokoladinių taninų, vidutiniško kūno su ilgai išliekančiu poskoniu vynas.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DONNAFUGATA Anthília Sicilia DOC
Daugiausia dėmesio sulaukęs baltasis "Donnafugata" vynas.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
DONNAFUGATA Ben Ryè Passito di Pantelleria DOC Half bottle
Tai šiltas ir saulėtas, gintaro spalvos vynas.
Sužinoti daugiau44,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
MONTES Purple Angel
2019 TEXSOM International Wine Awards - aukso medalis, James Suckling 98Viso pasaulio vyno kritikai šį vyną pavadino „vynu iš kitos planetos“.
Sužinoti daugiau70,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.