Vyno katalogas
-
Caroso Montepulciano d’Abruzzo DOC Riserva 2017
International Wine Challenge - bronzos medalis (2017) Sakura Japan Women's Wine Awards - aukso medalis (2017) Concours Mondial de Bruxelles - sidabro medalis (2017) The WineHunter Award - apdovanojimas (2017) Sélections Mondiales des Vins Canada Berlin Wein Trophy - aukso medalis (2017) Mundus Vini Summer Tasting - bronzos medalis (2020) IWSC - 87 ir 88 taškai, bronzos medalis (2020) Luca Maroni Annuario Migliori Vini italiani - 94 taškai (2021)Caroso – Montepulciano d’Abruzzo D.O.C. Riserva 2017 raudonas vynas turintis daugiasluoksnius kvapus, balzamiko ir vaisių aromatus su pikantiškų prieskonių natomis.
Sužinoti daugiau20,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Caroso Montepulciano d’Abruzzo DOC Riserva 2015
5StarWines - The Book Vinitaly - 92 taškai CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES - 82, 60 taškai Falstaff - 91 taškaiCaroso – Montepulciano d’Abruzzo D.O.C. Riserva 2017 raudonas vynas turintis daugiasluoksnius kvapus, balzamiko ir vaisių aromatus su pikantiškų prieskonių natomis.
Sužinoti daugiau46,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CITRA Sistina 2020 Montepulciano d’Abruzzo DOC Riserva
Skonis pilnas, aksominis, harmoningas ir tvirtai struktūrizuotas su ilgu poskoniu.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO Brumo Nebbiolo d’Alba DOC
2022 Mundus Vini - sidarbo medalis (2020), 2022 Decanter World Wine Awards - sidabro medalis (2020), LUCA MARON 90 (2018)Aštraus charakterio, prieskoningas, elegantiškų taninų vynas.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO BAROLO BIOLOGICO DOCG
Mundus Vini 2019 - aukso medalis (2014)Nebbiolo pagrindinė vynuogė svarbiausiems Pjemonto vynams: Barolo ir Barbaresco.
Sužinoti daugiau34,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco LU'LI Appassite Puglia IGP
Luca Maroni 98 (2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2019), Mundus Vini - aukso medalis (2020), Vynai.com 91 (2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2019)Pagaminta naudojant senovinę technologiją, kai prinokusios vynuogės paliekamos ant vynmedžio, kad prarastų vandenį, sukoncentruotų cukrų ir rūgštis. Taip iš apdžiūvusių vynuogių pagaminamas labiau koncentruoto ir ryškesnio skonio... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.