Vyno katalogas
-
Parusso Metodo Clasicco Extra Brut
Putojantis Italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau45,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Pfaffl WIEN. 1
2021 Mundus Vini - geriausias Austrijos vyno gamintojas 2016 Wine Enthusiast - Europos metų vyninėTradicinis Vienos vynas.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SAN FELICE Vigorello Toscana IGT
2014 Mundus Vini - aukso medalis, 2014 Decanter World Wine Awards - sidabro medalis, James Suckling (2013) - 93 Robert Parker (2015) - 93Raudonas vynas iš Toskanos.
Sužinoti daugiau55,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Pierre Sparr RIESLING Grande Réserve AOC Alsace
Wine & Spirits 87, 2013 International Wine Challenge - bronzos medalis, 2013 Concours de Paris - aukso medalis, 2013, 2014 Concours des Grands Vins de France - aukso medalisGurkštelėję pajusite, kad tai sultingas, gausybę mineralų ir aromatų turintis vynas su prinokusių vaisių rūgštimi, daugybe ekstraktų ir tinkamu alkoholio kiekiu. Be to, ilgai juntamas prieskonių poskonis.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Dolcetto d’Alba Piani Noce DOC
Vaisiškas ir aromatingas, švelnių taninų ir subalansuoto rūgštingumo. Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Martino ESTATE CARMENERE
International Wine Challenge - sidabro medalis (2011)Kvepia prinokusiais juodais vaisiais, uogomis (mėlynėmis, gervuogėmis); švelnių taninų, gero balanso vynas. „De Martino“ gali vadintis vienais geriausių Carmenere vyno specialistų. 1996 m. šeima užregistravo Carmenere veislę Čilėje ir... Sužinoti daugiau
14,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Pierre Sparr PINOT BLANC Grande Réserve AOC Alsace
Wine & Spirits 87, The Tasting Panel 88, 2013 International Wine Challenge - bronzos medalis, 2013 Concours de Paris - aukso medalis, 2014 Concours des Grands Vins de France - aukso medalis (2013)Blankiai gelsvos spalvos su žalsvu atspalviu Pinot blanc vynas tiesiog spindi taurėje. Lengva atgaiva ne tik aistringiesiems Burgundijos vyno gerbėjams
Sužinoti daugiau9,40 €Laikinai prekės nebeturime.