Vyno katalogas
-
Falesco VITIANO Bianco Umbria IGP
Luca Maroni 90 (2019)Intensyvaus tropinių vaisių aromato ir solidaus bei švelnaus skonio baltas vynas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Falesco LE POGGERE Est!Est!!Est!!! Di Montefiascone DOP
Trijų vietinių vynuogių sąjungos - Roscetto, Malvasia ir Trebbiano - šviežias ir vaisiškas vynas, kuris visada atstovavo baltųjų vynų iš Lazio tradicijai.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Carlo Gentili CHARDONNAY IGT Toscana
www.vynai.com 87Ryškaus, tačiau ne per stipraus, kvapo ir skonio puikus Chardonnay atstovas, tačiau išsiskiriantis tarp Toscanos vynų. Pagrindinė vyno savybė, papildanti vientisą ir švelnią sudėtį, yra lengvas rūgštingums. Ypač tinka vasarą.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
TREBOLÉ Moscatel + Sauvignon Blanc
Lengvas ir gaivaus skonio vynas pagamintas iš centrinės Ispanijos dalyje užaugintų Moscatel ir Sauvignon blanc vynuogių.
Sužinoti daugiau7,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Alta Alella PRIVAT LAIETÀ Gran Reserva Brut Nature Cava DO
2014 International Wine Challenge - aukso medalis (geriausia Cava) (2010), Wine & Spirits Magazine 91 (2010)Aukščiausio lygio Cava iš ekologiškų vynuogių išskirtinės formos aukštame butelyje, pagaminta tradiciniu metodu ir brandinta mažiausiai 30 mėnesių.
Sužinoti daugiau22,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.