Vyno katalogas
-
Jean Marc Brocard Chablis Grand Vin de Bourgogne
Baltasis sausas vynas, derinamas su keptomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, paukštiena.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
GERŲ METŲ šermukšnių vynas. Skonio Nr. 12.
Gaivus prisiminimas jūsų patirčių kolekcijoje, vertas gero vyno taurės.
Sužinoti daugiau16,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco L’UETTA Fiano Puglia IGP
Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2021,2020, 2018, 2017, 2016), Luca Maroni 97 (2022), 98 (2021), 97 (2020, 2019, 2017), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2018), Mundus Vini - aukso medalis (2019, 2017, 2016)Labai solidus aukščiausio lygio pietų Italijos baltasis vynas. Intensyvus gėlių, akacijų, medaus ir įvairių vaisių aromatas ir skonis.
Vivino reitingas 4,0.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
JOHANN BIHN Riesling Mosel QbA
Spalva šiaudų geltonumo su žaliais atspalviais. Aromatas šviežių citrusinių vaisių, šiek tiek aštrokas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Luis Felipe Edwards FAMILY SELECTION GRAN RESERVA SAUVIGNON BLANC
2015 Lietuvos vyno čempionatas - aukso medalis, Geriasias „Sauvignon Blanc“ vynas (2012), Berliner Wein Trophy - aukso medalis (2015), Guía Peñín 90 (2014), 2014 Decanter World Wine Awards - sidabro medalis (2013), 2014 International Wine Challenge - sidabro medalis (2013)Daugkartinio geriausios Čilės vyninės apdovanojimo laimėtojo Sauvignon Blanc Gran Reserva vynas. Sužinoti daugiau15,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Alta Alella PRIVAT LAIETÀ Gran Reserva Brut Nature Cava DO
2014 International Wine Challenge - aukso medalis (geriausia Cava) (2010), Wine & Spirits Magazine 91 (2010)Aukščiausio lygio Cava iš ekologiškų vynuogių išskirtinės formos aukštame butelyje, pagaminta tradiciniu metodu ir brandinta mažiausiai 30 mėnesių.
Sužinoti daugiau22,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.