Vyno katalogas
-
Jean Marc Brocard Chablis Grand Vin de Bourgogne
Baltasis sausas vynas, derinamas su keptomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, paukštiena.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL Dry Prosecco Superiore Valdobbiadene di Cartizze DOCG
Pikantiškas, tinkamai subalansuotas, gaivus ir aiškiai išreikštu salsvumu persipynusiu su gaivia rugštimi putojantis vynas.
Sužinoti daugiau30,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL CREDE Brut Prosecco Valdobbiadene DOCG
Labai vaisiškas, subalansuotas, gaivus, putojantis vynas.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CàMAIOL VALTÉNESI Riviera Del Garda Classico DOP
Išraiškingas, klampus, kompleksiškas.
Sužinoti daugiau30,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL JEIO Extra Dry Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG
Dominuoja gėllių, obuolių, kriaušių, citrusų kvapai.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL MOLERA Extra Dry Prosecco Conegliano Valdobbiadene Superiore DOCG
Švelnus, elegantiškas, išraiškingas, gaivus, putojantis vynas.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL JEIO Brut Prosecco Valdobbiadene Superiore DOCG
Subtilus, labai vaisiškas, gaivus, putojantis vynas.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BISOL JEIO Millesimato Rosé Brut Prosecco DOC
Minkštas, subalansuotas, švarus.
Sužinoti daugiau15,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
JUAN GIL Monastrell 4 Meses Jumilla DOP
International Wine Cellar 90 (2012), Guía Repsol 90 (2012)Vynas, pagamintas iš Monastrell vynuogių, augančių Bodegas Juan Gil vyno daryklos apylinkėse 700 merų aukštyje virš jūros lygio, šiaurinėje Jumillos dalyje.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.