Vyno katalogas
-
Camparnaud Art Collection
Rožinis sausas vynas. Lengvas ir mineralingas vynas pagamintas... Sužinoti daugiau
16,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Esprit De Camparnaud
Rožinis sausas vynas, pagamintas prestižiniame Côtes de Provance... Sužinoti daugiau
12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Camparnaud Prestige Rose
Vynas pagamintas naudojant vynus iš sandėlių, kuriems jau... Sužinoti daugiau
18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Cantina Gentili POGGIO SPINO Chianti DOCG
www.vynai.com 87Klasikinis Toskanos raudonasis rūšinis vynas su kontroliuojama ir garantuojama kilmės vietos nuoroda iš rankomis skintų vynuogių.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Carlo Gentili CHARDONNAY IGT Toscana
www.vynai.com 87Ryškaus, tačiau ne per stipraus, kvapo ir skonio puikus Chardonnay atstovas, tačiau išsiskiriantis tarp Toscanos vynų. Pagrindinė vyno savybė, papildanti vientisą ir švelnią sudėtį, yra lengvas rūgštingums. Ypač tinka vasarą.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS KERNER Halbtrocken
Rūšinis pusiau sausas baltasis vynas. Vaisiškas gaivaus persikų, arbūzo ir meliono aromato vynas gerai dera prie gaivių salotų, šviesios mėsos patiekalų, švelnių sūrių ir deserto patiekalų.
Sužinoti daugiau9,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS RIESLING Verrenberger Goldberg
Rūšinis sausas baltasis vynas. Vaisiškas gaivaus persikų, greipfrutų ir obuolių aromato vynas gerai dera prie žuvies, šviesios mėsos ir daržovių patiekalų.
Sužinoti daugiau10,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Weinkellerei Hohenlohe FÜRSTENFASS WEISSBURGUNDER Halbtrocken
Rūšinis pusiau sausas baltasis vynas. Weissburgunder rūšis dar žinoma kaip Pinot Blanc. Elegantiško gaivaus skonio vynas gerai dera prie žuvies ir veršienos patiekalų.
Sužinoti daugiau10,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.