Vyno katalogas
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Rueda DO
Vynai.com 87 (2014)Vynas, pagamintas iš rankomis skintų geriausių Verdejo rūšies vynuogių, nuskintų vos per vieną parą. Vaisių skonio, pilno „kūno“ vynas, su ilgai išliekančiu poskoniu burnoje.
Sužinoti daugiau7,80 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CA' DE MARI Extra Dry Prosecco Millesimato DOC
2019 Berliner Wein Trophy - geriausia Italijos putojančio vyno gamintojaLengvo vaisiško skonio klasikinis Prosecco. Millesimato - pagamintas iš vieno derliaus vynuogių.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Frizzante Verdejo VdlT
Silpnai putojantis įspūdingo aromato ir gaivaus salsvo skonio lengvas vynas iš Verdejo vynuogių. Tokio skonio mėgėjams - puikus pasirinkimas vasarai.
Sužinoti daugiau6,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Viura Rueda DO
Jaunas vynas, pagamintas iš Verdejo ir Viura rūšių vynuogių.
Sužinoti daugiau5,60 €Laikinai prekės nebeturime.
-
TELIANI VALLEY Tvishi White Semi Sweet
Natūraliai pusiau saldus vynas gaminamas iš Tsolikouri vynuogių.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Sauvignon Blanc Rueda DO
Prie lengvesnių patiekalų, salotų, užkandžių tinkamas baltas vynas, pagamintas iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių. Gali būti patiekiamas kaip aperityvas.
Sužinoti daugiau6,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Freixenet 0,0% (nealkoholinis)
Gaivaus ir vaisiško skonio, su elegantišku atogrąžų ir citrusinių vaisių aromatu.
Sužinoti daugiau6,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Alta Alella PRIVAT LAIETÀ Gran Reserva Brut Nature Cava DO
2014 International Wine Challenge - aukso medalis (geriausia Cava) (2010), Wine & Spirits Magazine 91 (2010)Aukščiausio lygio Cava iš ekologiškų vynuogių išskirtinės formos aukštame butelyje, pagaminta tradiciniu metodu ir brandinta mažiausiai 30 mėnesių.
Sužinoti daugiau22,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.