Vyno katalogas
-
LAMBRUSCO EM. IGT BIANCO DOLCE
Tipiškas klasikinis baltas, saldus, lengvai putojantis Lambrusco vynas iš Emilia Romagna regiono.
Sužinoti daugiau7,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Rueda DO
Vynai.com 87 (2014)Vynas, pagamintas iš rankomis skintų geriausių Verdejo rūšies vynuogių, nuskintų vos per vieną parą. Vaisių skonio, pilno „kūno“ vynas, su ilgai išliekančiu poskoniu burnoje.
Sužinoti daugiau7,80 €Laikinai prekės nebeturime.
-
GERŲ METŲ šermukšnių vynas. Skonio Nr. 12.
Gaivus prisiminimas jūsų patirčių kolekcijoje, vertas gero vyno taurės.
Sužinoti daugiau16,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
MOUTARD Brut Carte d'Or
Sviesto, migdolų ir plikytos tešlos aromato turintis šampanas yra vidutinio stoto.
Sužinoti daugiau37,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Frizzante Verdejo VdlT
Silpnai putojantis įspūdingo aromato ir gaivaus salsvo skonio lengvas vynas iš Verdejo vynuogių. Tokio skonio mėgėjams - puikus pasirinkimas vasarai.
Sužinoti daugiau6,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Viura Rueda DO
Jaunas vynas, pagamintas iš Verdejo ir Viura rūšių vynuogių.
Sužinoti daugiau5,60 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Carlo Gentili CHARDONNAY IGT Toscana
www.vynai.com 87Ryškaus, tačiau ne per stipraus, kvapo ir skonio puikus Chardonnay atstovas, tačiau išsiskiriantis tarp Toscanos vynų. Pagrindinė vyno savybė, papildanti vientisą ir švelnią sudėtį, yra lengvas rūgštingums. Ypač tinka vasarą.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Sauvignon Blanc Rueda DO
Prie lengvesnių patiekalų, salotų, užkandžių tinkamas baltas vynas, pagamintas iš rankomis skintų Sauvignon Blanc vynuogių. Gali būti patiekiamas kaip aperityvas.
Sužinoti daugiau6,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.