Vyno katalogas
-
Jean Marc Brocard Chablis Grand Vin de Bourgogne
Baltasis sausas vynas, derinamas su keptomis daržovėmis, jūros gėrybėmis, paukštiena.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Langhe Bianco DOC
Gaivus ir aromatingas, švelnios rūgšties.
Sužinoti daugiau23,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Bodegas Volver TARIMA HILL Alicante DO
Raudonas Vynas iš Ispanijos Alicante regiono.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Bodegas Volver TRIGA Monastrel Alicante DO*
Raudonas sausas rūšinis vynas iš Ispanijos Alicante regiono.
Sužinoti daugiau37,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Dolcetto d’Alba Piani Noce DOC
Vaisiškas ir aromatingas, švelnių taninų ir subalansuoto rūgštingumo. Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Langhe Nebbiolo D’Alba Monforte DOC
Sausas raudonas italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau22,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Barbera d'Alba Ornati Monforte Superiore DOC
Sausas raudonas Italų vyndario Parusso vynas.
Sužinoti daugiau20,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Champagne LANSON Brut Rose Label (dėžutėje)
Šis rausvasis šampanas yra gaminamas iš Chardonnay (32%), Pinot Noir (53%) ir Pinot Meunier (15%) vynuogių rūšies. Sužinoti daugiau55,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.