Vyno katalogas
-
Falesco VITIANO Bianco Umbria IGP
Luca Maroni 90 (2019)Intensyvaus tropinių vaisių aromato ir solidaus bei švelnaus skonio baltas vynas.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Rueda DO
Vynai.com 87 (2014)Vynas, pagamintas iš rankomis skintų geriausių Verdejo rūšies vynuogių, nuskintų vos per vieną parą. Vaisių skonio, pilno „kūno“ vynas, su ilgai išliekančiu poskoniu burnoje.
Sužinoti daugiau7,80 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto FINCA VALDEMOYA Frizzante Verdejo VdlT
Silpnai putojantis įspūdingo aromato ir gaivaus salsvo skonio lengvas vynas iš Verdejo vynuogių. Tokio skonio mėgėjams - puikus pasirinkimas vasarai.
Sužinoti daugiau6,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
De Alberto MONASTERIO DE PALAZUELOS Verdejo Viura Rueda DO
Jaunas vynas, pagamintas iš Verdejo ir Viura rūšių vynuogių.
Sužinoti daugiau5,60 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO Barbera D’Asti DOCG
4 mėn. brandinamas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco SUSUMANIELLO Puglia IGP
Luca Maroni 99 (2022, 2021), 98 (2020, 2019, 2018, 2017), Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2021, 2020, 2018), Mundus Vini - aukso medalis (2021, 2019), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2021, 2019), Vynai.com 90 (2019)Tipinis kokybiškas Apulijos Susumaniello vynas: ypač tamsios spalvos, ryškaus ir koncentuoto juodų uogų skonio.
Vivino reitingas 4,2.
Sužinoti daugiau19,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.