Vyno katalogas
-
CàMAIOL VALTÉNESI Riviera Del Garda Classico DOP
Išraiškingas, klampus, kompleksiškas.
Sužinoti daugiau30,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Paladin Refosco
91 -The Best Italian Wines guide by Luca Maroni (2018) 3 vieta - Rosoni Vinetia Guide (2017) 3 vieta - Viti Vitae Guide (AIS) (2016)Refosco yra viena iš seniausių Veneto regionui būdingų vynuogių veislių. Kvapnus, švelnus, elegantiškas, pasižymintis aštrių pipirų, mėlynių ir gervuogių kvapais.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
BORGOGNO Chinato Borgogno
Gvazdikėlių, muskato, cinamono, kardamono ir karčiai saldaus apelsino natos.
Sužinoti daugiau40,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Avanzi BELLERIVE Chiaretto Garda Classico DOC
Vynai.com 88 (2014)Puikus vasaros vynas Chiaretto Bellerive Garda Classico gaminamas iš juodųjų vynuogių, atskiriant žieveles ir misą beveik iš karto po suspaudimo, vos tik tik jai įgavus rožinę spalvą.
Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
SANSILVESTRO Barbera D’Asti DOCG
4 mėn. brandinamas didelėse prancūziško ąžuolo statinėse.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
HORGELUS Le Bal Des Papillions Côtes de Gascogne IGP
Intensyvaus tropinių vaisių aromato ir skonio lengvas pusiau saldus vynas.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY PEDRO XIMENEZ Jerez DO
2012 Decanter World Wine Awards - bronzos medalis, 2012 Monde Selection - aukso medalisSaldus ir tirštas cheresas, gaminamas oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau16,20 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.