Vyno katalogas
-
MURATORI Franciacorta Cisiolo
Putojantis sausas vynas iš Franciacorta regiono gaminamas tradiciniu metodu - 18 mėn. brandinamas su mielėmis butelyje be jokio pridėtinio cukraus.
Sužinoti daugiau27,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CITRA Sistina – Passerina Terre di Chieti IGT
Tai sodraus kūno vynas su maloniai karčiais poskoniais.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
VILLA MOTTURA Primitivo Salento Rosato DOC
Puikiai tinka prie vakarienės ar konkrečiai su jūros gėrybėmis. Rekomenduojame patiekti atšaldytą iki 10-12 °C. Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Villa Mottura Fiano Salento IGT
Vynas puikiai tiks prie jūros gėrybių, pastos, ryžių ir minkštų sūrių.
Sužinoti daugiau11,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Falesco LE POGGERE Est!Est!!Est!!! Di Montefiascone DOP
Trijų vietinių vynuogių sąjungos - Roscetto, Malvasia ir Trebbiano - šviežias ir vaisiškas vynas, kuris visada atstovavo baltųjų vynų iš Lazio tradicijai.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
TERRAS DE FELGUEIRAS Alvarinho Minho IGP
Subtilaus, kompleksiško skonio solidus vynas iš labiausiai vertinamos Alvarinho vynuogių veislės. Ši veislė taip pat labai vertinama ir Ispanijoje, tik ten vadinama Albarino. Sužinoti daugiau11,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PERIQUITA Reserva
Gamintojas: José Maria da Fonseca / PortugalijaŠis vynas egzistuoja nuo 1850 m.
Sužinoti daugiau16,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Masca del Tacco L’UETTA Fiano Puglia IGP
Berliner Wine Trophy - aukso medalis (2021,2020, 2018, 2017, 2016), Luca Maroni 97 (2022), 98 (2021), 97 (2020, 2019, 2017), Asia Wine Trophy - aukso medalis (2020, 2018), Mundus Vini - aukso medalis (2019, 2017, 2016)Labai solidus aukščiausio lygio pietų Italijos baltasis vynas. Intensyvus gėlių, akacijų, medaus ir įvairių vaisių aromatas ir skonis.
Vivino reitingas 4,0.
Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CASTALVECCHI Capotondo Chianti Classico DOCG
Vynas, kuris su laiku tik gerėja ir skleidžiasi.
Sužinoti daugiau18,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.