Vyno katalogas
-
MOTTURA ROSONE Negroamaro Del Salento IGT
2021 Mundus Vini – aukso medalisDidingas, karališkas, uogiškas, iškilmingas,
Sužinoti daugiau22,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
CITRA Sistina – Passerina Terre di Chieti IGT
Tai sodraus kūno vynas su maloniai karčiais poskoniais.
Sužinoti daugiau13,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Falesco LE POGGERE Est!Est!!Est!!! Di Montefiascone DOP
Trijų vietinių vynuogių sąjungos - Roscetto, Malvasia ir Trebbiano - šviežias ir vaisiškas vynas, kuris visada atstovavo baltųjų vynų iš Lazio tradicijai.
Sužinoti daugiau10,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PERIQUITA Reserva
Gamintojas: José Maria da Fonseca / PortugalijaŠis vynas egzistuoja nuo 1850 m.
Sužinoti daugiau16,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Paolo Leo ORFEO Negroamaro Puglia IGT
Decanter World Wine Award - sidabro medalis (2012), International Wine Challenge - sidabro medalis (2012), International Wine & Spirits Competition - sidabro medalis (2012), 2014 Lietuvos vyno čempionatas - aukso medalis 2011), 2013 Mundus Vini - aukso medalis (2011)Išraiškingos rubino raudonumo spalvos vynas kilęs iš pačios Salento regiono širdies ir pelnęs gausybę apdovanojimų. Pasižymi ilgai išliekančiu poskoniu ir saldymedžio bei kavos aromatu.
Sužinoti daugiau13,50 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Bodegas CALLIA ALTA Torrontés
Callia Alta vyno namai atsirado tikint, jog galima sukurti avangardinio stiliaus vyną. Vyndariai tiki, kad kiekviena mėnulio fazė skirtingai pabrėžia vynuogės skonį ir aromatą. Vynuogynai išsidėstę San Juan vyndarystės regione, antrame pagal svarbumą... Sužinoti daugiau
7,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Petrussa Schioppettino di Prepotto Colli Orientali del Friuli DOCT
Sausas raudonas italų vyndario Petrussa vynas.
Sužinoti daugiau30,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Parusso Dolcetto d’Alba Piani Noce DOC
Vaisiškas ir aromatingas, švelnių taninų ir subalansuoto rūgštingumo. Sužinoti daugiau17,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
PASSO DEL SUD Appassimento
Vynas gaminamas iš rankomis skinto, 4 savaites vėdinamoje patalpoje vytinto uogų derliaus.
Sužinoti daugiau12,00 €Laikinai prekės nebeturime.
-
Aecovi ALEXANDRO SHERRY AMONTILLADO Jerez DO
Cheresas iš pradžių brandinamas biologiškai, o paskui oksidacinio brandinimo būdu, tradicine "criaderas y solera" brandinimo statinėse sistema.
Sužinoti daugiau8,90 €Laikinai prekės nebeturime.